Tratsaert Totaalinrichting - Tratsaert Ivan bvba | Over ons
15301
page-template-default,page,page-id-15301,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Over ons

Wie is Tratsaert Totaalinrichting?

Op 7 november 1997 begon het verhaal van Tratsaert Totaalinrichting. Na een ervaring te hebben opgebouwd van meer dan 30 jaar in het maken en plaatsen van keukens startte Ivan Tratsaert met een eigen zaak.

In het prille begin werd er enkel gefocust op het plaatsen van keuken- en badkamermeubelen. Maar gaandeweg kwamen er meer en meer werkzaamheden en drong een uitbreiding zich op.

In 2005 werd een stuk industriegrond aangekocht op het industrieterrein te Zandvoorde (Oostende). Een nieuw machinepark werd aangekocht en in 2007 was het nieuwe atelier operationeel. We blijven echter niet stilstaan. We blijven continu investeren in nieuw materiaal en machines.

Op de dag van vandaag maken wij niet enkel meer keukenmeubelen. We hebben ons gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte kasten en interieurinrichting in de ruimste zin van het woord. Keuken-, badkamer-, bureel-, slaapkamerinrichting, dressings, … alles wordt voor u perfect op maat gemaakt volgens uw wensen.
De zaakvoerder, Ivan Tratsaert volgt elk project op van begin tot einde. Kasten maken is zijn passie. Zijn uitdaging is om van een meubelplaat de kast van uw dromen te realiseren.
Tot op vandaag, ontwerp, maakt en plaats Ivan alle kasten en/of interieurs zelf. Dochter Marleen staat in voor alle administratie en helpt met het ontwerpen. Samen vormen zij de basis van het bedrijf en zijn ze een ijzersterk team.

Ook volledige verbouwingen van interieurs hebben voor ons geen geheimen. Voor de werken die wij niet zelf uitvoeren, kunnen we een beroep doen op een vaste groep van onderaannemers. Van algemene aannemer, vloerder, elektricien, loodgieter tot schilder, elke onderaannemer is een specialist zijn op zijn/haar vakgebied. Werken met een door u gekozen aannemer is uiteraard ook mogelijk. De opvolging van de werken bieden wij u altijd aan als service.

Hoe gaan wij te werk?

  • U contacteert ons
  • Wij brengen u vrijblijvend een bezoek en luisteren naar wat u wenst. Wat zijn uw dromen en uw wensen?
  • Wij zorgen voor de nodige opmetingen.
  • In een combinatie van uw wensen en onze kennis en ervaring volgt er een voorstel en 3D-weergave van het gehele of gedeeltelijke project.
  • Nadat het voorstel naar uw wens is, volgt er een offerte.
  • De planning en uitvoering van de werken wordt altijd in samenspraak met u gemaakt en gerealiseerd.

Tijdens het volledige proces, van begin tot einde, blijven wij met u in contact. Dit kunnen wij omdat we zelf instaan voor het ontwerp, de coördinatie, het maken en het realiseren van uw project. Kortom, wij staan volledig ter uwer dienste en gaan tot het uiterste om uw project te realiseren.

Uw droom realiseren, is onze prioriteit!